امکانات و توانمندیهای میکروتیک – بخش دوم MTCNA
امکانات و توانمندیهای میکروتیک – بخش دوم MTCNA
Firewall در میکروتیک
عرض سلام به همه شما همراهان عزیز . در این بخش که امکانات و توانمندیهای میکروتیک – بخش دوم MTCNA می باشد می خواهم در مورد امکانات و توانمندی های مهم میکروتیک صحبت کنیم یکی از امکانات و توانمندی ها فایروال هستش . فایروال میکروتیک امکان فیلتر کردن پکت ها بر حسب SRC Nat و DST Nat ، همچنین طبقه بندی به وسیله مک ادرس ها ، امکان فیلتر کردن پورت ، پروتکل و مارک کردن پکت ها و کانکشن ها و سایر بحثها رو به شما میده . یکی از ویژگیهای فایروال میکروتیک کار در لایه 7 هستش که شما برای بستن یه سری از مسنجر ها و اپلیکیشن ها می تونید ازش استفاده کنید .
Routing در میکروتیک
قابلیت بعدی میکروتیک و یا روتر برد میکروتیک قابلیت روتینگ هستش امکان تعریف روت استاتیک ، امکان ساپورت پروتکلهای مثل BGP ، RIP ، OSPF ورژن ۲ و بسیاری قابلیت های دیگر در حوزه روتینگ که در تصویر نیز می توانید مفهومی از آن و همچنین توضیح کوتاهی در مورد آن ببینید که بعدا مفصل به آن خواهیم پرداخت .
Forwarding در میکروتیک
قابلیت بعدی میکروتیک فورواردینگ هستش که به بحث های مربوط به Root Bridge و Forwarding می باشد پشتیبانی از پروتکل های STP و RSTP که روی سوئیچها و بریجها هست . امکان تعریف Vlan بر روی لینک های وایرلس ، پشتیبانی از استاندارهای 802.11a/b/g/n/ac ، پشتیبانی از پروتکهای WEP و غیره که در لایه 2 ساپورت می کند و به عنوان یک دستگاه در لایه 2 توانایی فوروارد پکتها را دارا می باشد .
MPLS در میکروتیک
یکی از توانمندیهای خوب میکروتیک پشتیبانی کامل از پروتکل های MPLS و VPLS هستش که یکی از توانمندی و قابلیتهای مطرح تو دنیای ارتباطات هستش که به شما امکان برقراری لینک در ارتباطات دور را خواهد داد .
VPN یا تانلینگ در میکروتیک
قابلیت دیگر میکروتیک بحث تانلینگ یا VPN هست . پشتیبانی از پروتکل های PPTP ، PPPEO ، L2TP و پشتیبانی از تانلهای رمزنگاری مثل IPSEC و در بحث Simple tunnels پشتیبانی از IPIP و EOIP که همگی آنها در میکروتیک در دسترس قرار دارد .
Wireless در میکروتیک
قابلیت دیگری که در میکروتیک می توان به آن اشاره کرد وایرلس می باشد که از استاندارد 802.11a/b/g/n/ac پشتیبانی می کند . از پروتکل دیگری به نام Nstream dual که برای جداسازی ارسال و دریافت مورد استفاده هستش . امکان تعریفVirtual ap در آن وجود داره و از نسخه های مختلف رمز نگاری مثل WEP ، WPA و غیره نیز پشتیبانی می کند . امکان ایجاد اکسس لیست برای ارتباطاتی که در آنها MAC تعریف شده است .
HotSpot در میکروتیک
قابلیت دیگر هات اسپات است که در مورد آن میخواهیم مختصر بدانیم . HotSpot در میکروتیک امکان ارتباط با Radius سرور های دیگه رو به ما میده ، مثل Netbill ، Sigma و سایر اکانتینگهای دیگه رو در اختیار ما قرار میده . امکان تعریف کاربر بدون باز شدن صفحه لاگین ، امکان تعریف کردن مقصد مورد نظر بدون لاگین کردن مثل باز کردن سایت هتل بدون لاگین کردن کاربر ، امکان طراحی تغییر صفحه لاگین بسته به نوع سلیقه ، امکان ارسال لینکهای تبلیغاتی در حین کارکرد کاربران و … در این قابلیت مورد استفاده است .
QOS در میکروتیک
قابلیت دیگر که بسیار مهم نیز می باشد بحث QOS است که با این امکان ، توانایی الویت بخشیدن به انواع سرویس مثل Voice ، Video و یا سایر دیتاها برای شما فراهم می گردد و در پایان نیز ابزارهایی که در میکروتیک در دسترس شما قرار دارد کار را برای هر شبکه کاری راحت تر و سهل تر نموده است برخی از آنها عبارتند از : Ping, traceroute ، Bandwidth test, ping flood ، Packet sniffer, torch ، Telnet, SSH ، E-mail and SMS send tools ، Automated script execution tools و بسیاری دیگر که مفصل به هر کدام آز آنها خواهیم پرداخت .
برای دیدن سایت شرکت میکروتیک اینجا کلیک کنید .
برای دیدن همه محصولات میکروتیک اینجا را کلیک کنید .